پاورپوینت جستجو و اندازه گیری عوامل نگه دارنده و مواد افزودنی در شیر

سلام درود. فایل پاورپوینت جستجو و اندازه گیری عوامل نگه دارنده و مواد افزودنی در شیر با پایین ترین قیمت  در سراسر وب آماده شده است. پس برای خرید آن اقدام کنید. در قسمت زیر بخشی از اطلاعات این محصول آمده است. همچنین در پایین صفحه فایهای مرتبط با فایل پاورپوینت جستجو و اندازه گیری عوامل نگه دارنده و مواد افزودنی در شیر قابل مشاهده است.

دسته بندی:مهندسی کشاورزی و زراعت

توضیحات:

پاورپوینت جستجو و اندازه گیری عوامل نگه دارنده و مواد افزودنی در شیر

پاورپوینت-جستجو-و-اندازه-گیری-عوامل-نگه-دارنده-و-مواد-افزودنی-در-شیر

دانلود پاورپوینت با موضوع جستجو و اندازه گیری عوامل نگه دارنده و مواد افزودنی در شیر،
در قالب ppt و در 37 اسلاید، قابل ویرایش.


بخشی از متن پاورپوینت:
تعريف:
عوامل نگهدارنده گاهی برای نگهداری شير و جلوگيری از فساد و زمانی برای تبديل شير فاسد و خراب به شيری که دارای ظاهر معمولی باشد، اضافه مي گردند. حالت اول طبيعی بوده و حالت دوم تقلب محسوب می شود.

جستجو و اندازه گيری بيکرمات دوپتاس:
الف) جستجو:
معرف های لازم برای آزمايش:
– محلول 1 درصد نيترات نقره

طرز عمل:
در يک لوله آزمايش تقريباً يک ميلي ليتر از شير مشکوک و 3 تا 5 ميلي ليتر از يک محلول يک درصد نيترات نقره وارد مي نماييم. چنان چه رنگ زرد شير مربوط بوجود بی کرمات دوپتاس باشد, تبديل به قرمز نارنجی مي شود. برای تشخيص بهتر رنگ مي توان از يک لوله آزمايش حاوی شير معمولی به عنوان شاهد استفاده نمود.

دقت آزمايش:
آزمايش تقريباً 1/0 گرم بيکرمات دوپتاس را در يک ليتر شير نشان مي دهد.
ب) اندازه گيری:

معرف های لازم برای آزمايش:
محلول آبکی 8 گرم در ليتر سولفات فروز و آمونياک که در موقع استعمال تيتره مي گردد (برای پايدار نمودن اين محلول ميتوان به نسبت 12 ميلی ليتر در ليتر به آن اسيد سولفوريک اضافه نمود).
محلول پرمنگنات دو پتاس 02/0 نرمال که هر ميلي ليتر آن معادل است با 00098/0 گرمCr2O7K2  .
اسيد سولفوريک بوزن مخصوص 83/1=d

طرز عمل:
خاکستر شير را ابتدا چند مرتبه با آب مقطر و سپس با يک محلول آبکی اسيد سولفوريک 5 درصد ميشوييم تا اينکه جمعاً 25 تا 30 ميلي ليتر مايع بدست آيد، بعد آن را در يک بشر ريخته تقريباً 5 ميلي ليتر اسيد سولفوريک و دقيقاً 20 ميلي ليتر محلول سولفوريک يا ملح Mohr بآن اضافه مي نماييم. اسيد کرميک فوراً احيا مي گردد …
دانلود فایل


برچسب:

عوامل نگه دارنده شیر,مواد افزودنی در شیر,مواد افزودنی شیر,مواد افزودنی به شیر,مواد افزودنی به شیر پاستوریزه,مواد افزودنی در شیر پاستوریزه,تحقیق عوامل نگه دارنده شیر,تحقیق مواد افزودنی در شیر,مقاله عوامل نگه دارنده شیر,مقاله مواد افزودنی در شیر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *